Режим роботи магазина:
ПН - СБ: с 8:00 до 18:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Намет «Лотос 5 Мансарда»: короткий огляд і враження від використання

При тривалих виїздах на природу, наприклад, якщо ви захочете порибалити протягом декількох днів, варто подбати про комфортний відпочинок. Так, можна переночувати і в машині, але що робити, якщо ви поїхали не поодинці або удвох, а, наприклад, вчотирьох.

Загалом, якщо такі виїзди для вас - не рідкість, то варто обзавестися наметом. Прикладом непоганий моделі, що поєднує сучасну функціональність, гарна якість і не захмарну ціну, буде намет Лотос 5 Мансарда.

Лотос 5 Мансарда: основні характеристики намету

Лотос 5 Мансарда була випущена на ринок буквально тільки-що: продажі цієї моделі почалися в 2018 році. Як і багато інших намети від цього виробника, Лотос 5 Мансарда вже полюбилася і рибалкам, і туристам.

Давайте розберемося, які якості цього намету заслужили настільки позитивні відгуки?

  • Габарити - 3,2х3,6х2,05 м в установленому стані. Виробник заявляє цю модель як чотиримісний, тому вона буде максимально зручна для тих, хто їздить на риболовлю великою компанією.
  • Транспортна довжина менше 1 метра, вага - 8,3 кг. Для чотиримісній намети дуже непогані показники, хоча вони не критичні, тому що це дуже все ж призначене для перевезення в машині.
  • Каркас з алюмінієвого сплаву і стеклокомпозита забезпечує встановленої конструкції значний запас міцності. Виробник стверджує, що намет витримає навіть сильний штормовий вітер, але тут, мабуть, все залежить від правильності установки і надійності фіксації кілками.
  • Заявлена вологостійкість - не менше 5000 мм водяного стовпа, яка забезпечується використанням тканини Polyester Oxford 210D і ретельної проклеюванням швів. При цьому хороша вологостійкість поєднується з продуманою вентиляційною системою, тому намет не буде задушливій навіть в спеку.

Але головна перевага намети, за твердженням виробника - це модульна конструкція. Лотос 5 Мансарда може з'єднуватися з допомогою тамбура з іншою такою ж наметом або стикуватися з окремою спальної наметом (від того ж виробника). Також конструкція може доповнюватися прозорою або вогнетривкої стінкою.

Досвід використання намети Лотос 5 Мансарда

Випробування намети Лотос 5 Мансарда в польових умовах дозволяють зробити такі висновки:

  • Намет досить легка і компактна (як для чотиримісній). При необхідності її можна переносити і в рюкзаку: так, не «пушинка», але все одно важить менше 10 кг.
  • Ставиться конструкція швидко (якщо раніше не працювали з такими наметами, краще витратити час і розібратися в спокійній обстановці при хорошому освітленні). Арматура міцна, розтягнута намет стоїть стабільно, парусність на середньому вітрі мінімальна.
  • Високий (близько 1,8 м) вхід і високий купол дозволяють з комфортом користуватися наметом. Всередині без проблем розташовуються 4 людини, при невеликій тісноті можна організувати до 6 спальних місць.
  • Нарікань на вологостійкість не було: і сама тканина, і шви без проблем тримають сильний дощ, промочити намет не вийшло навіть при цілеспрямованому обливанні водою.

Загальне враження і від використання намети, і від проживання в ній дуже позитивне. Чи не створюється відчуття «спартанських» умов - намет досить простора і добре продумана, але при цьому не громіздка. Так, доведеться пошукати майданчик для установки, але, нагадуємо - ми маємо справу з чотиримісній конструкцією.

висновок

Лотос 5 Мансарда - однозначно непоганий варіант, який варто купити тим рибалкам, які люблять по 2-3 дня проводити на свіжому повітрі у великій компанії. Якщо ж ви плануєте сімейні виїзди, то згодом можете придбати також розширюють модулі, які зроблять використання намети ще більш комфортним.

Лотос 5 Мансарда Лотос 5 Мансарда
Рекомендовані товари
Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*