Режим роботи магазина:
ПН - СБ: с 8:00 до 18:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Купити тонуть Бойл

Ще в 80-х роках в Європі придумали особливий вид приманки для великих риб - тонуть Бойл. Їх назва походить від англійського «кип'ятити» і пов'язане зі способом виготовлення. Існують також поп-апи (плаваючі Бойл). Їх роблять за допомогою високої температури і спеціального способу просушування, завдяки чому вони виходять легкими, з повітряними прошарками всередині, і легко спливають. На відміну від них, що тонуть варяться і стають важчими. Але метод їх виробництва теж незвичайний, не можна просто кинути шматок тіста в гарячу воду - так нічого не вийде. Вони готуються на пару і мають зовсім іншу структуру.

Основні особливості потопаючих бойлов

Почнемо з того, що собою являє ця наживка. По суті, це кульки sinking або гранули з особливого тіста, до складу якого можуть входити:

  1. борошно або подрібнені злаки (пшениця, манка, соя, кукурудза);
  2. борошно з риб'ячих кісток, панцирів крабів і раків;
  3. корми для домашніх тварин;
  4. молочний і яєчний порошки;
  5. макуха, соняшникова олія;
  6. крохмаль або казеїн для склеювання інших інгредієнтів;
  7. ароматизатори, спеції, прянощі.

Без останньої складової навіть кращі тонуть Бойл будуть марні, тому що в запаху якраз весь сенс. Також можуть додаватися різні барвники, в основному червоний, жовтий, фіолетовий, але вони мають не таке велике значення. Звертати увагу на колір варто тільки якщо вода дуже мутна. У такому випадку важливо, щоб риба помітила гранули, а значить, вони повинні бути яскравими або контрастними (наприклад, білими). Особливо, зважаючи на те, що вони тонуть і опустяться майже до самого дна, де можуть бути мул і густі водорості.

Для чого підходять тонуть Бойл?

Варто купити тонуть Бойл в тому випадку, якщо ви зібралися ловити велику рибу на зразок коропа, ляща, карася, амура. Вибирайте насадки побільше (15-30 мм), якщо не хочете, щоб на них клювала дрібниця. Важливо, щоб гранули були долгорастворімимі. Якщо матеріал розчиняється швидко, можна зіткнутися з декількома проблемами:

  • Дрібні риби обгризут бойл по шматочках.
  • Він просто розпадеться і відвалиться зі снастей.
  • Довго ловити на нього не вийде.

Також в нашому інтернет-магазині є потопаючі пилять Бойл. Їх якраз навпаки можна використовувати для швидкої риболовлі, коли ви знаєте, що у водоймі досить багато активних риб прийнятного розміру. Але частіше такі кульки застосовують для прикорму. Вони починають розсипатися, створюючи в воді якесь хмарка з дрібних частинок і насиченого запаху. Так можна легко залучити риб, а потім вже ловити їх на іншу наживку.

Вибирайте, який варіант підійде вам більше і замовляйте, щоб швидше випробувати всю красу риболовлі з бойлами.

Рекомендуємо відвідати наші категорії з тонучими бойлами:

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*