Режим роботи магазина:
ПН - СБ: с 8:00 до 18:00
Передзвоніть мені
0 Кошик 0 грн
Каталог

Купити пилять Бойл

В Америці і європейських країнах рибалки вже більше 20 років успішно використовують Бойл - можна сказати, інноваційну приманку. Останнім часом вона стає популярною і в нашій країні, оскільки показує відмінну ефективність в лові крупної риби. Окремо серед усіх стоять пилять Бойл, що мають деякі особливі характеристики. Так чому ж вони відрізняються від звичайних плаваючих і потопаючих кульок?

У чому особливості пилять бойлов?

По суті, це все та ж звичайна приманка (як правило, з розряду потопаючих). Однак їхня відмінність в тому, що при dsc00048_9 попаданні в воду вони починають досить швидко розчинятися. У підсумку, від основи відокремлюються дрібні частинки, що видають приємний для риби запах. Виникає питання - як ловити рибу на таку наживку, якщо вона так просто розчиняється?

Відповідь проста - купити пилять Бойл варто, якщо ви зібралися на швидку риболовлю. Як правило, це стосується тих водойм, де дуже багато великої риби і практично немає дрібної. Це важлива умова, тому що в іншому випадку мальки просто з'їдять розчинилися речовини, а ваш гачок залишиться порожнім. Якщо ж в озері або річці є тільки великі коропи, карасі, лящі, то вони встигнуть заковтнути гранули ще до розчинення.

Ще один спосіб - застосування пилять бойлов для коропа саме в якості приманки або прикорму. Деякі рибалки закріплюють їх на снасті, інші просто кидають у воду перед самою риболовлею. Знову ж таки, якщо там багато малюків, вони цілком можуть з'їсти все раніше, ніж прийде бажана видобуток. Але якщо великих риб досить, то це відмінний спосіб їх залучити. Вони припливуть на запах і явно не наситяться крихтами, але все одно будуть шукати їжу в цьому місці і клюнуть на вашу наживку на гачку.

Склад пилять Бойл: що входить в сучасні приманки

Щоб зрозуміти, чому цей товар настільки ефективний, необхідно вивчити склад пилять Бойл. В принципі, він не дуже відрізняється від звичайних плаваючих і потопаючих, але є відмінності у виготовленні, оскільки такі гранули повинні легко розпадатися в воді. Отже, з чого ж їх роблять:

  • Борошно або мелені крупи (пшениця, соя, кукурудза, рис).
  • Вітаміни, мінерали, амінокислоти.
  • Борошно з сушених риб і їх кісток, а також з раків, креветок, мотиля і т.д.
  • Аттрактори, ароматизатори, діпи для пилять бойлов
  • Крохмаль, різні види патоки, казеїн
  • підсолоджувачі

Залежно від виробника, можуть використовуватися і багато інших речовин, але це основні. Головне, щоб був сильний приємний для риб запах. Це досягається за допомогою ароматизаторів, а також діпов - вони бувають у вигляді спреїв або просто рідини і можуть наноситися вже на готовий продукт. Вони мають найрізноманітніші запахи - від раків і мотилів до фруктів і спецій.

У домашніх умовах зробити пилять Бойл своїми руками досить складно, тому що багато з цих речовин ви просто ніде не знайдете. А якщо знайдете, то це обійдеться вам дорожче, ніж купити вже готові кульки. Крім того, потрібно знати технологію виготовлення. Без цього може вийти щось абсолютно марна і не відповідати дійсності.

Чому вигідніше купити пилять Бойл в інтернет-магазині?

boyl_pyl Часто піднімається таке питання - купити в інтернет-магазині або зробити самому. Багатьом здається, що потрібно просто змішати всі складові, але насправді це процес непростий, трудомісткий і тривалий. Виявляється, він займає далеко не один день. Швидше буде замовити доставку готових гранул в своє місто. Тоді ви будете точно знати, що над ними працювали фахівці, які знають всі секрети виробництва. Та й у них банально більше технічних можливостей для цього.

Багато людей чомусь вважають, що домашні пилять Бойл краще покупних. Але ця думка помилкова. Уявіть, як довго вам доведеться вивіряти рецептуру, експериментувати, шукати недоступні інгредієнти, перш ніж вийде щось дійсно варте. Кульки, які дійсно будуть розпадатися і залучати риб, а не просто впадуть мертвим вантажем на дно - це не те, чого легко досягти.

Якщо ви побачите рецепти пилять Бойл, то зрозумієте, що вони всі дуже різні і часом прямо таки кардинально відрізняються один від одного. І кому тут можна довіряти, абсолютно незрозуміло. На багатьох спеціалізованих форумах рибалки часто скаржаться на якихось гуру, які обіцяли, що все вийде просто ідеально. Кажуть, що намагалися зробити гранули по їхніх порад, але вийшла якась дурниця. І це взагалі дивно, адже навіть якщо рецепт стоїть, у вас може просто не бути відповідних умов.

Справа в тому, що один з найважливіших етапів у виготовленні пилять Бойл - це сушка. Вона може займати 7-10 днів і вимагає певної температури і вологості повітря. Навряд чи у вас вдома обладнаний сушильний цех з купою індикаторів. Тому і немає змоги зробити щось якісне. Чи не простіше довіритися професіоналам з їх досвідом і обладнанням, які все ретельно перевіряють, тестують і надають правильно зроблений продукт? І не потрібно чекати тиждень - пара кліків на нашому сайті і через пару днів вам вже доставлять всі необхідні товари. Сподіваємося, питання про те, як зробити пилять Бойл, у вас більше не виникатиме. Очевидно ж, що це абсолютно нерентабельно.

Вибирайте аромати і замовляйте Бойл у нас - і зовсім скоро рибалка буде приносити вам не тільки задоволення від процесу, а й хороший улов.

Рекомендуємо відвідати наші категорії c бойлами:

Коментарі
Поки немає коментарів
Написати коментар
Ім\'я*
Email
Введіть коментар*